Integritetspolicy

Här nedan kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter och hur vi använder dem. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och hanterar alla dina uppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. 

All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen. Personuppgiftsansvarig är Silverlitnordic AB (organisationsnummer 559103-3377).

I samband med att du använder vår sajt eller lägger din order hos oss så godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter för att tillhanda och fullfölja den service som du kan förvänta dig av oss. 

  • Insamling av information.
    Vi samlar in information från dig när du registrerar dig på vår webbplats, loggar in eller loggar ut på ditt konto, utför ett köp eller deltar i en tävling. Insamlad information om dig inkluderar; ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer. Vi samlar även in uppgifter om leveranssätt, IP-adress samt eventuellt utlämningsställe.
  • Användning av uppgifter.
    Vi kan komma att använda din insamlade information till att:
  • Personalisera din användarupplevelse och tillgodose dina personliga behov.
  • Tillhandahålla anpassade annonser. 
  • E-postutskick innehållandes kampanjer och erbjudande.
  • Administrera tävlingar.
  • Förbättra vår hemsida och kundtjänst.

Nyhetsbrev: Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke till mottagandet av nyhetsbrev, erbjudande och kampanjer genom att kontakta vår kundtjänst eller genom att använda den avanmälningslänk som finns längst ner i varje nyhetsbrev. 

  • Utlämnande till tredje part.
    Dina uppgifter kommer aldrig att lämnas ut till obehörig part eller säljas vidare till extern part. 

Däremot kan allmänna uppgifter delas vidare till utomstående parter för marknadsföring, annonsering eller andra ändamål. Vänligen läs Googles sekretesspolicy som är vår tredjepartsleverantör.  

  • Cookies. 
    Silverlit.se använder både förstapartscookies och tredjepartscookies, för att säkerställa fullgod funktion av sajten. Våra cookies identifierar återkommande besökare för att förbättra tillgång och användarvänlighet. Cookien innehåller ingen personinformation och det går inte att använda denna information på något sätt. I din webbläsare så kan du ställa in att du inte accepterar att cookies lagras på din dator. Detta kan dock resultera i att vissa funktioner ej fungerar och du kommer ej att kunna genomföra ett köp i på vår webbplats.
  • Eventuella ändringar i Integritetspolicy.
    Silverlitnordic förbehåller sig rätten att utföra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i den utsträckning de är nödvändiga för att åtgärda störningar eller uppfylla nya legala och tekniska krav. Dessa ändringar kommer att publiceras på webbplatsen. 
  • Samtycke.
    Genom att använda denna webbplats så godkänner du vår Integritetspolicy.
  • Avregistrering. 
    Du bestämmer över dina personuppgifter. Du har rätt att ta del av vilka personuppgifter som finns hos Silverlitnordic samt begära att få dessa raderade. Om du inte längre vill ta del av våra nyhetsbrev så kan du använda dig av avanmälningslänken som finns tillgänglig i alla nyhetsbrev som vi skickar till dig. En del data kan inte raderas och det är bland annat data som krävs enligt bokföringslagen samt uppgifter som vi behöver för att kunna uppfylla åtaganden som reklamationer.